En lækker Hay plaid til det moderne hjem

Et moderne hjem har godt af hyggelige plaider fra Hay (foto cahetu.com)

Et moderne hjem har godt af hyggelige plaider fra Hay (foto cahetu.com)

Når man hører ordet “plaid” kan nogen meget nemt komme til at tænke, at plaiden er noget der hører til i en anden generation. De yngste vil højst sandsynligt ikke engang vide, hvad en plaid er og insistere på at kalde et tæppe for et tæppe. Men der er stor forskel på en plaid og et tæppe, hvor plaiden i sit lækre uldmateriale og sine spændende mønstre er et must have til hjemmet, der prioriterer rendyrket hygge.

Ordet klinger lidt af mormors hjemmelavede livretter, bornholmeruret der slår monotont og den kildrende lugt af pibetobak. Men en plaid er overhovedet ikke et levn fra oldtiden, og de smukke plaider fra Hay vil pynte i ethvert nutidigt hjem.

Plaiden kan hænge og pynte over sofaens ene armlæn, så find en plaid, der er dekorativ, selv når den er foldet pænt sammen. Plaiden kan også bredes ud over sofaen for at give stuemøblet et helt nyt og anderledes look. Og så kan du selvfølgelig bruge plaiden helt praktisk som en kilde til ekstra varme, hvis der bliver fodkoldt i stuen.

Varm kakao, en god film og en plaid fra Hay

For selvom der ikke længere er så meget mormor over det at have en plaid i hjemmet, er plaiden stadig lig med hygge. Efteråret er lige så langsomt ved at snige sig ind i de danske hjem, og årstiden står snart på hygge, så det batter.

Med en god film i maskinen og en kop varm kakao i hånden med en ordentlig klat flødeskum, kan man roligt gå efteråret i møde. Sidste nødvendighed er plaiden, og så kan efterårskulden bare komme an.

Plaiden er perfekt at byde sin gæst, hvis sensommeraftenen skal nydes på altanen eller terassen, eller hvis aftenen trækker kulden med ind i stuen. Med en plaid fra Hay er der oveni købet stil over det, og så kan I nyde aftenen optimalt.

Find en Hay plaid fra Cahetu


2 Responses to "En lækker Hay plaid til det moderne hjem"

Ping- & Trackbacks

  1. Spisebord – Det punkt i finder hinanden omkring 20. december 2013 at 12:07
  2. Ferm living plaid skaber udspændte og rolige momenter 22. september 2014 at 12:55

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/en-laekker-hay-plaid-til-det-moderne-hjem/trackback/