Et godt arbejdsbord kan gøre en stor forskel for dig

Med mange forskellige opgaver må man have et solidt arbejdsbord (foto: traevarer.dk)

Med mange forskellige opgaver må man have et solidt arbejdsbord (foto: traevarer.dk)

Engang var arbejde forbundet med fysisk aktivitet. Det meste arbejde foregik udendørs i den friske luft, og folk fik rørt sig. I dag forholder det sig helt anderledes – ja, faktisk lige omvendt. Langt det meste arbejde foregår indendørs og langt væk fra den friske luft. Folk får som regel ikke rørt sig. De sidder til gengæld limet fast til stolen. Derfor er der også et stigende antal mennesker, som får problemer med nakken og ryggen – og deres fysiske velbefindende i det hele taget.

 

Ryddeligt og rigeligt plads

Der er nemlig en stor del, som ikke får tid til at røre sig. De sidder måske endda forkert ved deres bord, og derfor er der risiko for, at de får varige men. Men det kan selvfølgelig afhjælpes. Vi undgår nok ikke at sidde ned i vores arbejdstid, men vi kan undgå at sidde forkert. Og måske kan vi helt undgå at sidde ned, hvis bare vi får et bord, der passer til en stående arbejdsposition. I det hele taget kan det rigtige arbejdsbord gøre en afgørende forskel. Langt de fleste mennesker har lange arbejdsdage foran arbejdsbordet. Selvom arbejdsdagene historisk set er blevet kortere, er det stadig mange timer at bruge på at sidde ned. Derfor er det vigtigt at prioritere at have et ordentligt arbejdsbord. Det kan nemlig gøre en stor forskel for dig hver evig eneste dag – og i hele dit liv. Det kan skåne dig selv for varige men i ryg og nakke.

 

Arbejdsbordet kan hjælpe din krop

Det mest optimale er et hæve/sænke bord, som du kan indstille præcist efter dig selv. På den måde kan du også løbende komme op og stå. Det er sundt, og du slipper for at sidde ned hele dagen. Det rigtige arbejdsbord skal passe til din højde under alle omstændigheder. Det kan måske ligefrem øge din produktivitet, hvis du har den rigtige arbejdsposition. Derfor kan det rigtige arbejdsbord både gøre en forskel for dig, din krop og din arbejdsindsats.

Se et stort udvalg af arbejdsborde her.

 

 

Kig videre herinde:

Køb en skammel og oplev de muligheder, der gemmer sig i den

Det er nemt og fornuftigt at påbegynde et nybyggeri


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/et-godt-arbejdsbord-kan-goere-en-stor-forskel-for-dig/trackback/