Find et spisebord til den rigtige pris

Et rigtigt hjem har et stort flot spisebord (foto traevarer.dk)

Et rigtigt hjem har et stort flot spisebord (foto: traevarer.dk)

Spisebordet er stedet, hvor familien, vennerne eller parret samles om et godt måltid. Derfor skal alle have råd til et spisebord, hvor de kan hygge sig. Heldigvis findes der et stort udvalg af spiseborde i forskellige prisklasser. Det gør, at der er et flot spisebord til alle. Der findes alt fra små spisebord, som koster et par hundrede kroner, til helt store spiseborde, som koster flere tusinde kroner. Prisen på et spisebord afhænger af størrelsen, modellen og materialet.

 

Et spisebord er et samlingssted

Der er altså forskel på, om du vil have et spisebord i fyr eller birk, eller om bordet egner sig til to eller seks personer. Det vigtigste, når du skal finde et spisebord, er, at det passer til dig og dine behov. Hvis du har en lille spisestue eller et lille køkken, hvor der skal stå et bord, så kan det være en god idé at købe et bord med tilhørende klap, så bordet kan gøres større, hvis der kommer flere mennesker, men uden at det fylder for meget i hverdagen. Du kan også købe en vægklap, som er et lille klap-ud-bord, der næsten ikke fylder noget. Du kan altså få lige det spisebord, der passer til dig, både hvad angår størrelse og pris.

 

Spisebord i mange træsorter

Mange spiseborde laves i træ. Men træ kan være mange ting, da der findes mange forskellige typer træsorter. Træ er et moderne og tidsløst materiale, som passer ind i de fleste hjem. Nogle foretrækker, at træet er behandlet eller malet, andre kan godt lide, at træet står råt og ubehandlet. Du kan få et spisebord i birke-, bøge-, fyrre- og kastanjetræ. De forskellige træsorter giver et anderledes look til spisebordet. Valget af træsort kommer altså an på, hvad der passer til resten af din indretning i hjemmet. Hvis du gerne vil vide mere om, hvilket type spisebord der passer hjem til dig, så klik her.

 

Læs mere:

Massevis af flotte reoler og kun ét hjem

Sørg for at dine børn sover godt og drømmer sødt med nye juniorsenge


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/find-et-spisebord-til-den-rigtige-pris/trackback/