Gå din seng efter i sømmene og forbedr din nattesøvn betragteligt

Du skal ikke gå på kompromis når du vælger seng (sengespecialisten.dk)

Du skal ikke gå på kompromis når du vælger seng (sengespecialisten.dk)

Du skal elske at sove. Det skal du virkelig, for du bruger en tredjedel af dit liv på det. Hver dag skal du glæde dig til, at søvnen indfanger dig i sit net. Du skal glæde dig til at drømme godt, ligge behageligt, falde i søvn umiddelbart efter, at du er lagt, og ikke vågne, før dit vækkeur ringer.

Ovenstående er drømmescenariet. Desværre er det langt fra sådan, de fleste har det med deres søvn. Det er som om, at så snart vi er ude over teenageårene, hvor man jo for pokker kan sove hele tiden, så bliver ens forhold til søvn anderledes anstrengende. Og i særdeleshed, hvis man får et barn og dermed får ødelagt sit søvnmønster godt og grundigt de første mange år af barnets levetid. Det er nemlig svært at finde tilbage til det gamle søvnmønster.

En af måderne, du kan hjælpe den gode søvn på vej, er ved at investere i en ny seng. Rigtig mange af os ligger nemlig i en seng, der i virkeligheden slet ikke er tilpasset os og vores søvnmønster. Og det giver, ikke overraskende, en dårlig og ikke-gavnlig nattesøvn.

Dårlig søvn, ny seng

Det skal man tage alvorligt. Søvnen er nemlig alfa og omega for vores velbefindende i en travl hverdag. Det er den, der sikrer at du er udhvilet – og en udhvilet krop og hjerne tænker bare bedre, reagerer hurtigere og kommer på bedre ideer. Derudover vil en god nats søvn give dig et større overskud, så du undgår at fare i flint over småting på jobbet eller hjemme.

Derfor; Opsøg en sengespecialist og få en medarbejder med på råd, når du afprøver ny seng. Det er nemlig en større videnskab at finde den helt rigtige, og der er efterhånden mange modeller at vælge imellem – og nej, du kan ikke selv gennemskue og overskue udvalget.

Klik her og find en ny seng

Klik her for at læse meget mere om senge


One Response to "Gå din seng efter i sømmene og forbedr din nattesøvn betragteligt"

Ping- & Trackbacks

  1. Halvhøj juniorseng giver plads til leg på børneværelset 13. februar 2014 at 10:14

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/ga-din-seng-efter-i-sommene-og-forbedr-din-nattesovn-betragteligt/trackback/