Husk underlag til kontorstolen for mest mulig komfort

Stoleunderlag til kontoret får tingene til at gå mere glat (foto: kontorting.dk)

Stoleunderlag til kontoret får tingene til at gå mere glat (foto: kontorting.dk)

Der er i dag mange gode forslag til, hvordan du har den bedste arbejdsstilling, arbejder bedst, bruger din tid bedst på arbejdet og så videre. En af de ting, man glemmer i det store billede er sådan en lille ting som at have et ordentligt underlag til kontorstolen. Og det er en billig løsning til at ændre bare lidt til det bedre For det første er det selvfølgelig godt for gulvet. Uanset om du til dagligt går rundt på gulvtæppe eller trægulv, er det langt det bedste for gulvet.

 

Godt for gulvet

Med et underlag i mellem sikrer du dig, at gulvet ikke bliver slidt, når du kører frem og tilbage i løbet af dagen. Du kan få forskellige underlag alt efter hvilket gulv, det skal ligge på. Skal det ligge på et hårdt underlag, skal du have et underlag uden pigge, men skal det ligge på et tæppe, skal det være pigge på, sådan at det sidder bedst muligt fast. Et underlag er også godt for dig, der skal bruge kontorstolen. Med et underlag glider stolen glat og nemt rundt, så du ikke får nogle ubehagelige ryk i kroppen, hver gang du skal flytte dig rundt på stolen, fordi det er svært at skubbe stolen.

 

Godt for dig

Derudover giver det en god komfort, at underlaget under kontorstolen er lige og fladt, så din ryg ikke bliver skæv. Udover at du bør have et underlag, skal du også have en ordentlig kontorstol. Jo bedre den passer til din krop og jo mere komfortabel den er, desto bedre er det. Blandt andet fordi du ikke hele tiden skal flytte dig til en mere behagelig stilling. Er du én af dem, der sidder ned hele din arbejdsdag, er det især vigtigt, at du sidder ordentligt.

 

Se udvalget af kontorstole, underlag og meget andet på kontorting.dk

 

Find mere herinde:

Gode kuglepenne kan forevige geniale tanker

En regnemaskine hjælper os godt på vej i hverdagen


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/husk-underlag-til-kontorstolen-for-mest-mulig-komfort/trackback/