Juniorseng: for barnet, der ikke kan være i tremmesengen

Børnesenge (foto: traevarer.dk)

Børnesenge kræver høj kvalitet (foto: traevarer.dk)

Vokser din søn snart ud af tremmesengen? Eller er din datter måske allerede kommet dig i forkøbet? Det kan også være, at den nuværende lille barneseng bare trænger til en udskiftning. Så er det en ny junior seng, du har brug for. Den fylder ikke så meget som en voksenseng, så den kan hurtigt byttes ud med barnets hidtidige plads i soveværelset, eller der er mere plads til legetøjet i børneværelset. Samtidig er en juniorseng den perfekte overgang fra den lidt barnlige tremmeseng til den mere eller mindre ”almindelige” voksenseng.

 

For en god nats søvn

Det er sengen for små børn, der gerne vil føle sig store. Vil din prinsesse bo i slottets øverste tårn, eller er sønnen vild med Tarzan og har en drøm om at sove højt oppe under træernes kroner, så kan dette sagtens lade sig gøre, da senge til juniorstørrelser også fås i køjesenge. På denne måde udnyttes samtidig også rummets kvadratmeter mest optimalt, da du med en juniorkøjeseng stadig har gulvplads til rådighed. F.eks. til en kommode med legesager, eller måske et lille børnekøkken, hvor dit barn kan udfolde sine kokkeegenskaber.

 

Juniorsengen til det fantasifulde barn

Eller er børneværelset et rum med skrå og upraktiske vægge, så er det naturligvis den lave seng, der er behov for, og med barnets korte størrelse, kan han eller hun stadig nemt sidde op i sengen og kigge i en hyggelig bog på trods af de upraktiske vægge. Ydermere, så har du måske, mens din guldklump har sovet sin uskyldige søvn i smørhullet, på den ene eller anden måde erfaret, at dit barn stadig sover meget uroligt, og du derfor føler dig mest tryg ved, at den nye seng også har en form for sikkerhed, der sørger for at din lille pige eller dreng ikke falder ud af sengen. Her kan juniorsengen igen være det rette valg for dig, da disse bl.a. også laves med gelænder, så du om natten kan få en rolig og ubekymret søvn om natten.

 

Se et udvalg af juniorsenge her

 

Kig videre herinde:

Køb en skammel og oplev de muligheder, der gemmer sig i den

Et godt skrivebord er helt essentielt på lange arbejdsdage


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/juniorseng-for-barnet-der-ikke-kan-vaere-i-tremmesengen/trackback/