Klar til at flytte hjemmefra? Køb seng, skab og service

Du vil huske din første seng hjemmefra (foto sengespecialisen.dk)

Du vil huske din første seng hjemmefra (foto sengespecialisen.dk)

Du er færdig på gymnasiet, HF eller en af de andre ungdomsuddannelser. Og nu er det blevet tid til, at du skal til at flytte hjemme fra de trygge rammer hos mor og far. Her har du efterhånden boet i 19 år, og du både glæder dig til at klare dig selv men er samtidig også lidt nervøs for, om du overhoved kan finde ud af at klare alle de praktiske ting og det ansvar, der følger med det at flytte hjemmefra. Måske har du allerede fundet en fin lille lejlighed, men nu mangler du bare en hel masse praktiske ting. I den situation kan det være svært at overskue, hvad du rent faktisk mangler til din nye lejlighed. Her får du en liste med de vigtigste ting, som du skal have med dig.

Vigtigste flytte-hjemmefra ting: Køb en seng, et skab og noget service

Først og fremmest kan du komme langt med et godt og rummeligt skab. Et skab hvor du kan have alt dit tøj, sko og andre ting i. Det skal gerne være et skab, der er let at samle, da du som ung ikke helt ved, hvor lang tid du skal bo det samme sted ad gange, og så er det bare mest praktisk, at det er et skab, som man kan skille ad og samle igen relativt hurtigt.

Køb en seng hos http://www.dunlopillo.dk

Herudover skal du have de ting, som man skal bruge i et køkken. Gryder, pander, tallerkner, knive, gafler, skeer, glas og krus. Herudover ting som du kan bruge til at lave mad med som grydeskeer og paletknive. Et par gode stor skåle og et fad er også uundværligt.

Sidst men ikke mindst skal du have en god seng med dig til at sove i. Det kan være, at du allerede har en stående på ungdomsværelset, og så kan du fint tage den med. Men er den for lille eller for stor til dit nye hjem, kan du købe en ny en, som du kan bruge de næste mange år.

Læs mere om flotte tempur senge her


One Response to "Klar til at flytte hjemmefra? Køb seng, skab og service"

Ping- & Trackbacks

  1. Gå din seng efter i sømmene og forbedr din nattesøvn 11. december 2013 at 10:27

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/klar-til-at-flytte-hjemmefra-kob-seng-skab-og-service/trackback/