Længehus: Vil du have det helt klassiske familiehus?

Et længehus er et traditionelt familiehjem (foto ltm.dk)

Et længehus er et traditionelt familiehjem (foto ltm.dk)

Trænger jeres familie efterhånden til mere plads? Er I ved at være trætte af at bo i en lille lejlighed inde i byen? Måske overvejer I så at flytte lidt ud i et af de hyggelige villakvarterer omkring jer. Her kan I få et hus, der helt sikkert vil give mere plads til jeres familie. Desuden får I også en have, og måske er netop det også en stor faktor til, at I gerne vil flytte fra lejlighed til hus.

Men når man så skal til at flytte i hus, ja hvilken type hus skal man så vælge, for der er jo mange forskellige slags på markedet. Her får du lidt inspiration til, hvad du skal tænke over, når I skal flytte.

Vælg et længehus – så er der plads til hele familien

Hvis I gerne vil have et helt almindeligt hus, ja så kan et længehus være den helt rigtige løsning. Med et længehus får I masser af plads, og det er opbygget på den helt klassiske måde. Et længehus er særligt velegnet til børnefamilier, fordi der kan være forskellige soveafdelinger i huset, så børnene kan få deres egen ende af huset – måske endda med et fællesrum, hvor de kan spille playstation eller lege, egen indgang og badeværelse, der klart er en stor bonus, når de bliver større og gerne går deres egne veje. Find et længehus her: www.ltm.dk/ltm-huse-klassisk/

Udover selve huset skal I selvfølgelig også kigge på haven. Er den stor nok – er der det, I har brug for? Hvis I ikke er så meget til at tilbringe flere timer i haven, skal I også være opmærksomme på, om den er let at holde. Måske vil I gerne have mest græs, så ungerne kan få lov til at spille fodbold og have en trampolin derude.

Få mere inspiration til huse her:

Arkitekttegnede huse – sådan får du et personligt hjem

Skal eller overvejer du at bygge hus? Læs om alle fordelene


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/laengehus-vil-du-have-det-helt-klassiske-familiehus/trackback/