Printerpapir: Print dine egne invitationer nemt og billigt

Du kan gøre mange ting med printerpapir (foto kontorting.dk)

Du kan gøre mange ting med printerpapir (foto kontorting.dk)

Før vi ved af det, er det forår, der byder på blomster, grønt græs og lidt mere varme i luften. Men det betyder også for nogle familier, at der er en søn eller datter, der skal konfirmeres, når vi når april eller maj. En konfirmation skal selvfølgelig fejres, og hvad er bedre, end at invitere familien og måske vennerne til god mad og hygge på dagen.

Men først skal man en tur i kirken. Og her skal nogle af familiemedlemmerne også med. Oftest tager man blot sin helt tæppe familie med: mor, far og søskende, og måske ens bedsteforældre, hvis der er plads til dem i kirken. Det er lidt forskelligt, for ofte er der mange unge mennesker, der skal konfirmeres på en dag, så der er ikke plads til alle.

Print dine invitationer på kvalitets printerpapir

Det første man skal gøre, når man skal invitere til konfirmation er selvfølgelig at sende invitationer ud. Og er du ikke så meget til at lave dem i hånden med pap og papir, ja så kan du nemt designe dem derhjemme foran computeren. Det er nemt, og det eneste det kræver, er et godt tekstprogram f.eks. Word og en printer og printerpapir i god kvalitet.

Det første, du gør, er at finde ud af, hvordan invitationen skal se ud. Skal der være et billede af konfirmanden på forsiden, hvad skal der stå inde i den, og hvilke farver vil konfirmanden gerne have, der skal være på invitationerne.

Herefter er det blot at lave invitationen og sætte dem op i programmet og derefter printe dem ud. Vælg noget godt printerpapir af kvalitet, så farven og teksten holder på papiret. På den måde kan du sagtens bruge almindeligt papir og behøver ikke pap.

Find printerpapir hos Kontorting.dk


One Response to "Printerpapir: Print dine egne invitationer nemt og billigt"

Ping- & Trackbacks

  1. Find bloklys på tilbud, og spred hygge 26. maj 2016 at 17:38

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/printerpapir-print-dine-egne-invitationer-nemt-og-billigt/trackback/