Sådan bruger du din stålaltan om vinteren

Med en stålaltan er det let at få lidt sol om vinteren (foto minaltan.d)

Med en stålaltan er det let at få lidt sol om vinteren (foto minaltan.d)

Måske er du en af de københavnere, der er ekstra heldige og er udstyret med en dejlig stål altan i din lejlighed. En altan, der gør, at dit hjem lige bliver lidt større, med et ekstra uderum, og at du føler, at du har mere plads og ikke mindst, at der kommer mere sol ind i hele lejligheden i løbet af dagen. Sådan kan det være, hvis man er heldig og har en altan midt inde i storbyen.

Om sommeren får du brugt din altan meget. Sådan som et lille uderum, hvor døren derud næsten altid står åben, og du går ind og ud. Man kan sidder derude og sole sig i en solstol, man kan spise sin morgenmad derude og drikke en kop kaffe, og man kan sidder derude og læse en god bog med et tæppe omkring sig en lun aften. Men nu er vinteren for alvor kommet, og døren til altanen er helt lukket dagen lang. Men hvad kan du egentligt bruge din altan til her om vinteren? Her får du en række ideer og inspiration.

Brug din stålaltan hele vinteren igennem

Selvom det er koldt og vintertid, så kan du alligevel bruge din altan nemlig. Det er vigtigt at få bare den mindste smule sollys, du kan her om vinteren, hvor mange går og mangler D-vitamin, så når du er hjemme, så sæt dig derud bare 10 minutter og nyd vintersolen. Tag godt med tøj på og slå et tæppe omkring dig, så du ikke fryser. Du kan også tage en varm kop te med derud og et stykke godt chokolade.

Udover at nyde en lille smule sol og lys derude, kan du også bruge din altan til at hænge dit tøj til tørre. Selvfølgelig ikke, hvis det er helt frostvejr, men i køligt vejr kan den fint bruges til tøjstativet.

Find en stålaltan


4 Responses to "Sådan bruger du din stålaltan om vinteren"

Ping- & Trackbacks

  1. En balkonafskærmning sikrer de gode oplevelser på balkonen 30. juli 2014 at 9:44
  2. Altaner bliver en stor glæde for mange mennesker i byen 16. januar 2015 at 11:48
  3. Altaner – den nemme vej til et godt liv 20. februar 2015 at 16:10
  4. Inviter lyset indenfor med en fransk altan 29. april 2016 at 9:32

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/saadan-bruger-du-din-staalaltan-om-vinteren/trackback/