Sengebunde giver stabilitet på sengenes blide vuggen

Sengen skal have sit fundament (foto sengespecialisten.dk)

Sengen skal have sit fundament (foto sengespecialisten.dk)

Der er ikke meget andet i verden, vi kan være tryggere i eller have det bedre i end vores senge. Senge betyder så meget for os, at det næsten ikke kan udtrykkes i ord. Når man skal udtrykke sig om sengenes forskellige værdier, støder man på et sort hul. Der er så meget at kunne sige, at man bliver helt forfærdet over det. Men for at kunne ramme noget af sandhed, bør man gå ud fra sengens fundament. En god bund er vigtig for, at man kan starte godt ud. Derfor bør man helt klart investere i nogle gode sengebunde, hvis det er, at man ønsker at sove godt og lækkert. For hvad er en seng uden en bund? Hvad er en madras, hvis den bare hviler i luften og ikke har noget, der kan holde den oppe?

Fundament og støtte

Ens krop fremstår i sådan et tilfælde nærmest vægtløst og gyngende. Sengebunde er derfor af stor betydning for nattesøvnen. Det kan næsten ikke overgøres. Derfor er det vigtigt, at man inden køb af seng og sengebund gør sig nogle tanker om sengens type. For har man tænkt sig at købe en boksmadras og en tilhørende topmadras, er der ikke så meget andet at rafle om. Det er rigeligt. Bare et par ben at stå på.

Madrastyper og sengebunde

Men er man ude i nogle andre madrastyper, bør man overveje, hvordan man ligger på dem, og hvordan og hvorledes de bør holdes oppe. Det kan være ved hjælp af sengerammer, og det kan være, at der er mulighed for sengegavle. I hvert fald bør man ud fra madrassens type først og fremmest gå ud fra, hvad der skal støtte sengen. Alt i alt vil senge ikke være noget uden sengebunde. Det siger sig selv, og derfor bør man også behandle sin seng derefter.


One Response to "Sengebunde giver stabilitet på sengenes blide vuggen"

Ping- & Trackbacks

  1. Sengegavle skaber helhed og liv i soveværelset 13. maj 2014 at 12:20

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/sengebunde-giver-stabilitet-paa-sengenes-blide-vuggen/trackback/