Spisebord – Det punkt i finder hinanden omkring

Spisebordet er det vigtigste i familiens hjem (foto traevarer.dk)

Spisebordet er det vigtigste i familiens hjem (foto traevarer.dk)

Et spisebord er et af husets vigtigste knudepunkter. Herfra og hertil lever familien hver dag, og derfor er det også vigtigt, at du har det rigtige spisebord. Et spisebord skal have den rigtige højde, størrelse, og så er det jo heller ikke lige meget, hvordan det ser ud!

Bordet der binder familien sammen

Der findes mange forskellige slags spiseborde. For tiden er højborde meget moderne. Når man sidder ved et højbord, vil man sidde lidt højere op end ved normale spiseborde. Det er en helt anden måde at være sammen på, og det betyder, at du vil kunne knytte dig sammen med familien på en mere dynamisk måde. Højbordet kan udmærket fungere som en decideret spiseplads. Derudover er det også en helt perfekt måde at sidde ved et bord i løbet af dagen. Hvis højbordet placeres tæt på køkkenet, er det en mulighed, at børnene laver lektier, mens forældrene står og laver mad. Dermed er der også tid til at være sammen i de få timers frihed, der dagligt er at finde.

Uendeligt mange muligheder

Men et traditionelt spisebord er også en fornuftig løsning. Og der er virkelig et stort udvalg. Der findes spiseborde i metal, glas, træ og plastik, og hver har sin charme og stil. Har man en rå stil, vil man nok finde et spisebord i ulakeret eller ubehandlet træ passende. Hvis man er mere til traditionel og klassisk design vil et spisebord i behandlet og lidt lyst træ måske være at foretrække.

Kort sagt: Mulighederne for spiseborde er uendelige, og der er virkelig mange fordele at hente ved køb af et perfekt spisebord til din bolig: Æstetisk, funktionelt og pladsmæssigt.

Et rigtigt valgt spisebord vil virkelig løfte familiehyggen op til et nyt plan, for hvad er familien uden møbler at slappe af, og hvad er et spisebord uden hyggen, der altid er der omkring. Find et godt spisebord til familien på

www.traevarer.dk

Eller læs andre artikler om bolig, f.eks. den her:

En lækker Hay plaid til det moderne hjem


2 Responses to "Spisebord – Det punkt i finder hinanden omkring"

Ping- & Trackbacks

  1. Indret dig med kvalitetsmøbler fra Hay 27. december 2013 at 14:03
  2. Spiseborde skal have plads til netop dit liv 11. juli 2014 at 9:49

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/spisebord-det-punkt-i-finder-hinanden-omkring/trackback/