Tempur senge – Så god nattesøvn troede du ikke fandtes

Tempur senge bliver ved med at genvinde formen (foto sengespecialisten.dk)

Tempur senge bliver ved med at genvinde formen (foto sengespecialisten.dk)

Teknologien fra Tempur kan gøre rigtig meget godt for sin nattesøvn. Det elastiske materiale, der genvinder formen, når du rejser dig, yder intet modtryk, men former sig udelukkende efter din krop. På den måde er det helt automatisk din tyngde, der bestemmer, hvordan du ligger godt, og du vil opleve, at du ikke har det samme behov for at vende og dreje dig natten igennem. Simpelthen fordi du ligger godt, der hvor du er. Desuden er Tempur materialet temperaturfølsomt, så du ikke kommer til at ligge for varmt om natten.

Tempur senge fås med elevation, der virkelig sætter trumf på din nattesøvn. Elevation er teknologien til den intelligent seng, der med en fjernbetjening kan kontrolleres i forhold til højde i både den ene og den anden ende. På den måde kan du og din seng arbejde sammen om at finde den helt rigtig sovestilling til dig, og det kommer til at gøre en forskel for din nattesøvn. Se hvad du skal gå efter når du skal finde en seng der matcher din krop her

Få dine vigtige otte timers søvn i en Tempur seng

Som med så meget andet er det selvfølgelig individuelt, hvor meget søvn man har brug for. Som udgangspunkt har de fleste voksne mennesker brug for at sove 7-8 timer hver nat. Det drejer sig om relativt få, der har brug for enten mere eller mindre, og søvnunderskud er derfor en alvorlig sag for det fleste. Man siger endda, at for lidt søvn forkorter livet.

Derfor skal du sove godt, og det gør du nemt i en Tempur seng, der yder din krop optimal støtte hele natten. Så kan du gå om dagen og drømme om den seng, der venter på dig derhjemme og glæde dig til, at det igen bliver tid til at lade op natten over.

Se et stort udvalg af Tempur senge


One Response to "Tempur senge – Så god nattesøvn troede du ikke fandtes"

Ping- & Trackbacks

  1. Klar til at flytte hjemmefra? Køb seng, skab og service 15. november 2013 at 11:18

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/tempur-senge-sa-god-nattesovn-troede-du-ikke-fandtes/trackback/