Tilpas din søvn, som du vil, med en elevationsseng

En elevationsseng adskiller sig fra almindelige senge ved, at man kan kontrollere den og tilpasse den. På den måde kan man komme til at ligge helt perfekt hver nat, selvom ens behov skifter fra dag til dag. Man siger, at når først man har vænnet sig til at sove i en elevationsseng, vil man savne de uendelige tilpasningsmuligheder, hvis man går tilbage til en almindelig seng igen.

Elevationssengene fås i et utal af størrelser, så du kan finde den seng, der passer allerbedst til dig. Sengene med elevation kan selvfølgelig købes i standardstørrelserne, der også gælder for almindelige senge, men de kan også sagtens findes i mere usædvanlige mål, til dig der gerne vil have den lidt længere eller lidt bredere.

 

Elevationssengen kan tilpasses efter alle behov

Når du køber en elevationsseng, kan den enten købes komplet, så det bare gælder om at fragte den hjem og sætte den til.  Sengen består af en elevationsbund, der er den del, der kan styres direkte. Dertil kommer en madras, der følger bundens bevægelser og dertil kommer også en sengeramme, der tit er standard, når man køber den komplette seng.

Andre senge kan sættes sammen efter behov, og det kræver selvfølgelig lidt mere arbejde. En ekspert i elevation vil da rådgive dig i dine valg, så du kommer hjem med en seng, der er skræddersyet til dig. En anden mulighed er at købe den komplette seng og tilføje en lækker topmadras. Topmadrassen kan gøre mirakler for trykfordelingen i sengen, så du kommer til at ligge rigtig godt.

Der findes mange mærker og varianter inden for elevationssenge, så der vil helt sikkert være en seng, der er perfekt til dig. Bløde madrasser, hårde madrasser og alt muligt andet, man skal tage stilling til, når man leder efter seng, kan du få hjælp til. Du kan altså trygt gå på jagt efter din elevationsseng på det efterhånden store sengemarked.

Find en elevationsseng her


2 Responses to "Tilpas din søvn, som du vil, med en elevationsseng"

Ping- & Trackbacks

  1. Elevationssenge tilpasser sig til kroppen 12. december 2014 at 11:04
  2. En elevationsseng giver dig et spædbarns søvn! 4. februar 2015 at 11:17

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/tilpas-din-sovn-som-du-vil-med-en-elevationsseng/trackback/