Vælg en elba brevordner til dine breve og løse papirer.

Hold styr på papirerne med ringbind (foto: kontorting.dk)

På et kontor kan man hurtigt få mange forskellige breve og løse papirer, således at det bliver helt uoverskueligt at være ved sit skrivebord. Derfor kan det være en god ide, at man har en mulighed for at sætte papirerne på plads, men det skal også være muligt hurtigt at kunne finde dem frem igen, når man skal bruge dem.

En elba brevordner giver orden i tingene

Ønsker man at få ryddet op i alle sine løse papirer og breve, skal man derfor købe en elba brevordner, som er en fantastisk mappe til løse papirer. En elba brevordner kan fås i mange forskellige farver, og derfor kan man gøre det meget overskueligt for sig selv, selvom man måtte have mange mapper stående. Her kan man eksempelvis vælge en bestemt farve til bestemte typer af kunder. Når man skal bruge papirerne, kan man hurtigt finde dem frem, fordi der er orden i tingene.

Derfor skal du vælge en elba brevordner

Der er flere grunde til at det lige præcis er en elba brevordner, som man skal vælge til sit kontor. Først og fremmest kan man med god samvittighed købe den, da den er lavet af genbrugspap og der derfor er tænkt nøje på miljøet i produktionen af mappen. Samtidig er kantforstærkningen lavet af miljøvenligt materiale, som ikke forurener miljøet. Men en elba brevordner er også sikker at bruge, fordi selve bindet er indbundet på en ordentlig måde, således at man ikke risikerer at ridse sit skrivebord eller reolen, og man risikerer heller ikke at skære sig på mappen. I modsætning til mange andre typer mapper, vil en elba brevordner stå sikkert på hylden på reolen. Lige meget hvor meget den er fyldt op, vil den nemlig være stabil, så den ikke vælter. Dette gør det nemmere, når man skal stille sine mapper på plads.

Køb din elba brevordner hos kontorting.dk.

 

Få flere ideer:

Forbedr din kropsholdning med en ergonomisk sadelstol

Cellofanposer pakker gaverne ind i et transparent skær


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/vaelg-en-elba-brevordner-til-dine-breve-og-loese-papirer/trackback/