Vitrineskabe er både praktiske og flotte

Vitrineskab (foto traevarer.dk)

Vitrineskab (foto traevarer.dk)

Køkkenet er det rum, som vi bruger rigtig meget tid i. Om morgenen hiver man hurtigt noget morgenmad ud af køleskabet for søvndrukkent at sluge det i selskab med familie eller partner. Hvis man arbejder hjemme, er det her, at man får en tiltrængt pause fra arbejdet, når man tilbereder en frokost. Om aftenen kaster nogen sig ud i den helt store madlavning, som familien kan samles om og fortælle om dagens begivenheder.

Fortæl din historie

I weekenderne er køkkenet samlingspunkt for gæster og venner, når der kokkereres og bydes på vin og en aperitif inden aftensmaden serveres. Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet, og eftersom vi bruger så meget tid herinde, skal der selvfølgelig også være rart at opholde sig. Du har sikkert brugt lang tid på at indrette køkkenet, så det er funktionelt og tager sig godt ud i forhold til resten af hjemmet. Hvis du mangler noget, der kan forny dit køkken, er et nyt vitrineskab et godt bud. Vitrineskabe er både funktionelle, praktiske og flotte.

Lad et vitrineskab være samlingspunkt i køkkenet

Vitrineskabe er rigtig gode at opbevare ting i. Alt lige fra kopper til tallerkner kan stilles ind i et vitrineskab. Et vitrineskab har glaslåger, hvilket giver udsyn til skabets indhold. Det kræver derfor, at man holder en smule orden i de ting, man vælger at opbevare derinde. Til gengæld giver det virkelig pote, fordi dine tallerkner og fade pludselig bliver en dekorativ del af køkkenet. Du har sikkert brugt lang tid på at opbygge en samling af service, som du holder af. Det ville derfor være en skam at pakke det hele væk. I et vitrineskab kan man se indholdet, som derfor pynter i køkkenet. Vitrineskabe fås både i små størrelser, der kan hænge over eksempelvis en kommode. De fås også i store skabe, der kan indeholde en masse ting.

Klik her for at finde vitrineskabe

 

Find mere inspiration her;

Massevis af flotte reoler og kun ét hjem

Beklæd dine gulve med smukke bløde tæpper


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://total-web.dk/vitrineskabe-er-baade-praktiske-og-flotte/trackback/