Altan inspiration – hvordan udnytter du din altan bedst muligt?

Alle elsker altaner (foto minaltan.d)

Alle elsker altaner (foto minaltan.d)

En altan er noget de fleste boligejere ønsker sig, da den giver hjemmet en ekstra dimension og et sted, hvor vi kan sætte os i sollyset og nyde morgenkaffen eller se smukke solnedgange med din kæreste, ægtefælle, børn eller venner. Det er nemlig ikke alle af os, der har adgang til have eller terrasse og derfor er en altan ofte den perfekte løsning for folk der bor i lejligheder uden adgang til grønne arealer eller en hyggelig baggård, hvor solen kan skinne ind.

 

Indret hyggeligt, romantisk eller praktisk

Altaner har i mange hundrede år været en fast del af hjemmets udformning i sydlige lande, men i Danmark så man dog først i 1929 de første altaner dukke op på nye byggerier. Siden dengang er det at have en altan i højere grad blevet et spørgsmål om komfort, da den ekstra platform fungerer som et frirum i dit hjem, hvor du kan nyde måltider om sommeren, plante din egen krydderurtehave og få besøg af småfugle som spurve, mejser og musvitter lige uden for dit vindue til glæde for dig selv såvel som børnene. En altan er også et sted, hvor du kan nyde måltider om sommeren og få frisk luft hvis du har siddet indenfor og arbejdet hele dagen.

 

Find din egen stil med forskellige planter

Den er således yderst funktionel såvel uanset hvilke præferencer og ideer du har om et godt hjem, og derfor har den efterhånden også udviklet sig til at være et brændende ønske hos enhver boligejer. Derudover stiger værdien af din bolig betydeligt, hvis du er så smart at investere i en altan. Altaner er blevet kaldt ‘det nye samtalekøkken’ fordi den hurtigt bliver et samlingspunkt for hele familien – især om sommeren, hvor vejret er til at man kan slappe af udendørs. Med en altan giver du dit hjem et ekstra rum, hvor du kan lade lys og luft strømme ind til glæde atmosfæren i dit hjem.

 

Læs mere om altan inspiration her!

 

Se også:

En balkonafskærmning sikrer de gode oplevelser på balkonen

En lækker Hay plaid til det moderne hjem


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: https://total-web.dk/altan-inspiration-hvordan-udnytter-du-din-altan-bedst-muligt/trackback/