Måder at indsamle penge til opgradering af din bolig

Der er behov for fornyelse og forskønnelse af din bolig, når du vil sikre dig, at den opretholder sin værdi. Der er forskel på, hvor mange penge en makeover eller et renoveringsprojekt af boligen kommer til at koste. Der er i de fleste tilfælde behov for ekstra økonomi, så du kan gennemføre dine planlagte forbedringsprojekter. Det sker ofte, at der opstår behov for ekstra penge, når først opgraderingen af boligen er sat i gang.

Herunder kan du læse mere om måder, du kan indsamle penge på, når du vil sikre dig at have økonomi til at betale for hele boligrenoveringen.

Investering i ETF

Fremfor at optage et lån som i sidste ende kommer til at koste dig mere end lånebeløbet, kan du vælge at investere en del af din formue. Aktier er iblandt de mest sikre handelsformer, du kan vælge, når du vil i gang med at investere. ETF (Exchange Traded Fund) er en børshandlet fond, der fungerer på samme måde, som når du handler aktier med Novo Nordisk f.eks. Det er en nem og enkelt måde at investere dine penge på.

I praksis fungerer ETF som en investeringsforening, hvor du som investor bliver en del af en større gruppe af andre investorer, som alle handler med aktier eller obligationer. Det er den store gruppe af investorer, som gør det billigt og attraktivt for mange at vælge ETF som deres investeringsform.

Når du er iblandt mange andre investorer, sænkes risikoen sammenholdt med de personer, som investerer i enkelte aktier.

Fordelen ved at investere i en passiv fond

ETF er en passiv fond modsat mange danske investeringsforeninger og er i stand til at nedbringe sine omkostninger til et minimum. Dette har stor betydning for dig og dine penge. Fremfor at investere din formue i en forening hvor du i gennemsnit skal betale 2% om året i omkostninger, slipper du for at betale 0,2% i omkostninger om året, når du vælger Exchange Traded Fund.

Dermed kan du spare penge på den lange bane, som du i stedet kan bruge, når boligen skal forskønnes og forbedres.

Exchange Traded Fund er endnu ukendt for mange danskere men er på vej frem, da flere og flere handelsplatforme begynder at handle dem. En online handelsplatform er den billigste måde, du kan vælge, når du vil i gang med at investere i ETF’er.

Når du skal vælge den rette handelsplatform, kan overvejelser såsom sprog og adgang til kundeservice være hjælpsomme. Mens nogle foretrækker en dansksproget platform, har andre brug for at kunne have adgang til dansk kundeservice.

Opret din konto på din ønskede handelsplatform

Der er forskel på, hvor stort et udvalg af ETF’er der findes på de forskellige handelsplatforme. Des større udvalg du har, des bedre mulighed har du for at få et godt afkast. Når du skal vælge de bedste måder at indsamle penge på via investeringer, skal du forholde dig til forhold såsom administrationsgebyrer, årlige afkast og brugervenlighed.

Selvom det årlige afkast hos Exchange Traded Fund er lavere sammenholdt med aktier, er det på længere sigt økonomisk fornuftigt at vælge denne investeringsform som følge af de lave og få omkostninger.


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: https://total-web.dk/maader-at-indsamle-penge-til-opgradering-af-din-bolig/trackback/