Vælg de rigtige spots til din butiks lys

At indrette en butik kan være et stort arbejde. Der er mange ting, der skal være styr på, og som skal være helt på plads, når dørene åbnes. Det er for eksempel, at alle varer står, som de skal. At kasseapparat og dankortautomat er installerede og virker. Og selvfølgelig at butikken er indrettet sådan, at kunderne hiver varerne ned fra hylderne fra første dag. I forhold til indretningen handler det blandt andet om at få den rigtige belysning.

Spots eller lamper?

Det er vigtigere, end man lige tror, at vælge det rigtige lys til butikken. For det handler om at skabe det rigtige fokus til varerne og samtidig gøre det til et behagelig butik at handle i. Lysen skal ikke være skarpt og voldsomt, så kunderne føler sig udstillet. Samtidig skal det lys, der falder på varerne være klart og skarpt, så man kan se dem hundrede procent.

Der kan være forskellige muligheder, alt efter hvordan selve butikken er formet. Men ofte er det klart nemmest og bedst at få installeret spotlys i selve butikken. Det giver et behageligt lys og giver et fokus på varerne og ikke på kunderne. Og man kan få mange forskellige typer af spots, så man kan få nogle, der passer lige præcis til den butik og til de varer.

Lamperne kan også være en smart idé, hvis man har en butik, hvor man gerne vil skabe en bestemt stemning. Det kan være i en bogbutik, hvor der også er mulighed for at læse i bøgerne. Her kan en læselampe være en god idé, så man kan nyde bogen i et behageligt lys. Hvorimod en lampe måske ikke er så god i en tøjbutik. Her skal man helst kunne se alt tøjet, så en mere dunkel belysning går ikke.

Gør butikken til din egen

Uanset om det handler om lys, hvilket tabet der skal være i butikken, eller hvordan møblerne skal stå, så gælder det om at gøre din butik til DIN butik. Selvom du måske er en del af en større kæde, så er der altid mulighed for at skabe en stemning, så kunderne føler sig velkomne og får lyst til at komme igen. Det kan være noget så simpelt, som hvordan hylderne med varer står i butikken.

Så hellere brug en dag eller uge for meget på at indrette butikken end en dag for lidt. For hvis din butik skal have succes, skal du være først og fremmest være glad for den og selv have lyst til at være i den. Og hvis det betyder, at det skal tage dig en hel dag at vælge de rigtige spots til butikken, så må det være sådan.

Find spot til butiks lys her.


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: https://total-web.dk/vaelg-de-rigtige-spots-til-din-butiks-lys/trackback/